Peter Schiff viser den nye guldvaluta

Peter Schiff er en berømt mand indenfor handlen med guld og sølv i alle dets former.

Her i denne video viser han hvad måske bliver den nye guldstandard/guldvaluta i fremtiden. Det kunne være meget interessant, hvis nogen fandt på at lave det samme indenfor sølv og kobber, da vi så ville have reelle penge, som kunne bruges i hele verden og som ikke var kontrolleret af en eller anden nationalbank, som bare kunne lade seddelpressen køre for fulde hammer.

Her på købsølv, vil vi stille spørgsmålet til vores forskellige forretningspartnere, om noget sådan kan laves. Det kunne være utrolig godt.
I dag kan man godt købe sølv i små mængder 1/10 ounce (3,1 gram) men prisen er forholdsmæssig dyr, da prisen er 3,89 euro pr. stk. hvilket bliver 38,90 pr. ounce, hvilket er mere end dobbelt så meget som dagsprisen på sølv, der i dag ligger på ca. 18 euro.
Så det ville være til alles fordel, hvis der blev lavet en 100 grams sølvbar, der kunne splittes op i 1 grams dele uden den store merpris.

Så kunne det være at folk ville se fornuften i at købe rigtige penge, frem for at godtage nationalbankernes FIAT penge (Fiatpenge, som er penge uden en indre værdi, men hvor det udelukkende er tiltroen til, at den næste køber/sælger i rækken også vil acceptere pengene som betalingsmiddel, der får dem til at blive penge.).

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Skriv et svar