Sølv stiger igen

Sølv stiger igen

I går steg prisen på sølv kraftig 5,6% til US$ 17,10 og i dag forsætter prisen på sølvet med at stige. I skrivende stund er prisen US$ 17,13 kl. 9.04, 11/12-2014.

Guldet tog et ordenligt spring op ad med en stigning på 5,9% til US$ 1235,20

Euroen steg en lille smule imod dollaren og steg til 1,2388 for en US$.

På verdensplan fik virksomhedernes dårlige tal og fremtidsudsigter børserne verden over til at falde kraftigt. Kinas eksport er stagneret i forhold til budgettet. I november havde man forventet en stigning på 3,9%, men dette var et fald på hele 6,7% i forhold til sidste år. Og de japanske virksomheder skrumpede ind i 3. kvartal med et fald på 1,9% for 2. kvartal i streg.
Eurozonen kunne heller ikke overbevise markedet, da man forventer en stigning i BNP på mindre end 0,8%. USA er mere og mere svækket og the FED, USAs Nationalbank, har indset og bekendtgjort at de ikke kan og vil hæve renterne i 2015.
Derfor bliver guld og sølv nu betragtet som “sikker havn” for mange investorer.

Mange spørger om man skal købe til denne nye “høje” (fnis) pris. Jeg synes at guld og sølv er undervurderet og med den manipulation som foregår på markedet, er dette en gylden mulighed for at købe sølv til lavpris.

Hvad siger Mike Maloney omkring prisen? Se mere her:


Der er en grund til at Joan Veon talte om den dag, hvor Centralbankerne ejer alt og de har frarøvet folk alt af værdi. Læs mere her.

 

Skriv et svar