Sølv et fantastisk metal

SØLV ER FANTASTISK

Udover at være kåret til at være den bedste investering af mange førende økonomer, så er sølv i sig selv et fantastisk metal.
Det har nogle unikke egenskaber, som for eksempel at være det mest ledende metal på jorden og det mest skinnende.
Derfor bliver det brugt i rigtig meget elektronik verden over og er i stigende grad sværere og sværere at få fat i.

Filmen nedenfor, giver et godt billede af sølv og hvordan det udvindes.

Når man ser filmen og de mange stadier som selv sølvudvindingen tager, kan man ikke undre sig over, at det koster penge – rigtig mange penge.
Når man så får at vide, at guld er meget nemmere at bryde end sølv, og at der er meget mere guld ovenjords end der er sølv, så kan man undre sig over, at sølvet ikke koster mere end det gør.

Dette er også grunden til at vi anbefaler på det kraftigste, at investere i sølv i disse måneder, hvor sølvprisen er manipuleret ned af de store banker verden over.
Der findes langt mere “sølv-papir” end fysisk sølv på markedet. På een dag i februar, blev der solgt 6 måneders sølv. Det betød at prisen blev tvunget ned på grund af den måde markederne fungerer på. Det burde være ulovligt, da man jo ikke skal kunne sælge noget, som man ikke har i hånden.
Denne metode kaldes options, som jeg vil vende tilbage til i en senere artikel.

Selvom der er mange onde banksters, der udnytter fejlen i det globale økonomiske system, skal vi ikke lade det gå ud over det smukke metal, sølv.
Sølv og guld er brugt op gennem tiden som betalingsmiddel. Det vil aldrig miste sin værdi, det vil altid fungere som “rigtige” penge, selv når de FIAT monetære pengesystemer kollapser.
Uddan dig selv og se lidt om pengenes historie ved denne video:

Lige nu er prisen som sagt utrolig gunstig. Vi kan være behjælpelig med at skaffe dig din egen fysiske silvercoin eller silverbar, hvis du ønsker det.
Du vælger leverandøren og aftaler antal og pris med ham. Dernæst kan vi fuldt lovligt, skaffe det over grænsen. Skriv til silversale (at) me . com og vi svarer inden 24 timer.

Skriv et svar